Mélykút
Mélykút
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Mélykút hírei
 
Korrepetálás online

Korrepetálás 

 
Naptár
2024. Június
HKSCPSV
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
Itt megrendelheted
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Innen levelezhetsz
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Szálláshely

A Zöldfa Vendégház 

6449 Mélykút, Zöldfa u. 24.
 

Telefon: +36 70 313 2929

Zöldfa vendégház

 

Más szálláshelyek Bácsalmáson (11km) illetve Jánoshalmán (13 km) léteznek

 
Hunvista

 webes keresés

 

WYW kereső
 
számláló

 

 

 

Free counter and web stats

 

Culture and Art Other

 

Cellphones
Free Phones

melykut.gportal.hu

 
AKTUÁLIS HÍREK

 Munkanélküliség

 

 

Mélykúton a munkaképes lakosságra vonatkoztatva 50-60 %-os a munkanélküliek aránya.

  

     

 
Hirdetés
 
Rádió+ TV magyarul

http://magyarportal.hu

Mulatós zene a következő helyeken :

Vasárnapi Vígadó Minden vasárnap este 7-től. Müsorvezetők:

Dukai István

Seffer Róbert

 

 Rádiólakodalom  Mindennap illetve élőben

minden szombaton

17 órától 20 óráig

Műsorvezető: Pálfi József

 Pacsirta Rádió Szaján

 

 

 
Mélykút a térképen
mijo's map homepage
 
Mélykút időjárása

 
Mélykútiak társalgója
Valamikor és jelenleg és Mélykúton élők társalgója nem Mélykútiaknak is.
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
google
 
Linktar

Powered by RankDirectory.org

 
Időjárás
15 napos idojárásjelentés
 
Melykut (english)

          LEGEND OF MELYKUT

The village Legend  that some forests in this area were. The forest deer, deer lived. The hunters followed up when the deer came out of today's village in the middle, where a deep well, water well  found. From well named after this place.

The foundation said shows that the center of the village found a water source, which was built in a bath.

 
Impresszum

Szerkeszti:Mikó József

 

József Mikó

Névjegy létrehozása

 
KÉMIA

Kémia

Reklámozd a saját oldaladat is

 
Mélykút-helytörténet

Mélykút

Reklámozd a saját oldaladat is

 
Webkamerák
 
Helytörténet
Helytörténet : Égő csikkel kínozták áldozatukat

Égő csikkel kínozták áldozatukat

mijo  2012.04.06. 22:36

Tavaly novemberben egy kőműves kalapáccsal verték agyon Mélykúton a 86 esztendős V. Gábort. Az egyedülálló, idős ember rokonai reggel érkeztek a Bem utcai házba, ahol megtalálták a férfi holttestét. Azonnal értesítették a település körzeti megbízottját, valamint a háziorvost is, majd a rendőr a helyszínen tapasztaltakról tájékoztatta az ügyeletet, akik a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányág Bűnügyi Osztályának jelentették a mélykúti halálesetet. Megkezdődött a szemle, melynek során a bűnügyi technikusok rendkívül értékes nyomokat rögzítettek.


Talplenyomatokat a házban és az udvaron, valamint cipőtől származó nyomot az idős férfi ruházatán, a mellkas magasságában – számolt be a sikeres nyomozás részleteiről csütörtökön dr. Kovács Gábor alezredes, a főkapitányság bűnügyi osztályának vezetője. A nyomozók szerint legalább egy órán keresztül kínozták, ütötték, verték a gyilkosok az idős férfit. Miközben izzó cigarettával is megégették, hogy árulja el a pénze rejtekhelyét.

Pénzt, értékeket azonban nem tartott a házban a bácsi, így szinte zsákmány nélkül távoztak a gyilkosok. Csupán két elektromos szerszámot tudtak magukkal vinni, amelyek együttesen nem érnek többet 80-100 ezer forintnál.
A bűnügyi technikusok azonban nem csak talplenyomatokat találtak, hanem egy csikket is a kertben. Az áldozat nem dohányzott, ezért alaposabban megvizsgálták a rendőrök a cigaretta maradványt. A parázs felőli végén a cipésztől származó vérnyomokat rögzítettek. A másik végén pedig egy DNS mintát.

– Néhány hete azután a bűnügyi-technikai kutató intézet rendkívül kecsegtető eredményre jutott a DNS minta vizsgálata során – folytatta az alezredes. Kiderült, hogy a DNS megegyezik egy 2009 februárjában történt budapesti rablás helyszínén korábban talált csikken rögzítettel. A budapesti rablót ugyan nem találták meg a fővárosi rendőrök, a kecskeméti nyomozókat azonban ez nem kedvetlenítette el. Tudták, hogy a fővárosi rablásnál a tettes magával vitt két mobiltelefont. A DNS azonosság megállapítás után pedig a kecskeméti rendőrök rábukkantak az egyik mobilra. Akkor már egy új tulajdonosnál volt, aki egy olyan budapesti férfitől vette, aki nem sokkal később áttelepedet Mélykútra.
Ekkor már nem volt menekülési útja a gyanúsítottnak. A kecskeméti nyomozók Mélykúton megtalálták a telefont értékesítő, 31 esztendős N. Jánost, és kihallgatták. Az emberölés bizonyítékait elé tárva megtört, és mindent bevallott. Megnevezte a tettestársát is: a 33 éves, mélykúti B. Istvánt. A két férfit április 1-jén előzetes letartóztatásba helyezte a nyomozási bíró. A gyilkosság felderítésének hozadékaként sikerült megtalálni a 2009-es budapesti rablás elkövetőjét is. Aki természetesen azonos volt N. Jánossal. A férfi ezt a bűncselekményt is elismerte.


http://baon.hu/bacs-kiskun/kek-hirek-bulvar/ego-csikkel-kinoztak-aldozatukat-emiatt-buktak-le-a-gyilkosok-436288

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2010.05.10. 21:01
2010.04.11. 22:28
2010.04.05. 22:40
2010.04.05. 20:32
2010.04.05. 20:28
Friss hozzászólások
 
Pontos helyi idő
 
Látogatók
Indulás: 2004-04-28
 
Mélykút rövid története

 EREDETMONDA

A község eredetmondája szerint ezen a vidéken valamikor erdők voltak. Az erdőben szarvasok, őzek éltek. A vadászok amikor a szarvasok nyomát követték jutottak el a mai község közepére, ahol egy mély jó, vizű kútra bukkantak. Erről a kútról nevezték el ezt a helyet.

A mondának alapját igazolja, hogy a község központjában egy bővízű forrásra bukkantak, amelyre egy fürdőt építettek

 

 
Gazdarovat

TŐZSDEI HÍREK KLikk

AKG Pontozás

AKG Millárdok-

tól estek el a

xsaládi gazdaságok

 
Linkek

Mélykút információs és közösségi lapja

Mélykúti Gazdakör

Mélykút helyi rendeletek,civilszervezetek

Képeslap küldő

Mélykúti képeslapküldő

Önkormányzati tájékoztató-Mélykút

BÁCSKA- ma

 

 
Szótárak
Online Reference
Dictionary, Encyclopedia & more
Word:
Look in: Dictionary & thesaurus
Medical Dictionary
Legal Dictionary
Financial Dictionary
Acronyms
Idioms
Encyclopedia
Wikipedia
Periodicals
Literature
Other languages:
by:
 
Add a startlaphoz
Add a Startlaphoz
 
google amalytics
 
Értékelés
Lezárt szavazások
 
Elegendő információt talál ezen az oldalon?
Lezárt szavazások
 

Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség