Mélykút
Mélykút
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Mélykút hírei
 
Korrepetálás online

Korrepetálás 

 
Naptár
2021. Január
HKSCPSV
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
Itt megrendelheted
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Innen levelezhetsz
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Szálláshely

A Zöldfa Vendégház 

6449 Mélykút, Zöldfa u. 24.
 

Telefon: +36 70 313 2929

Zöldfa vendégház

 

Más szálláshelyek Bácsalmáson (11km) illetve Jánoshalmán (13 km) léteznek

 
Hunvista

 webes keresés

 

WYW kereső
 
számláló

 

 

 

Free counter and web stats

 

Culture and Art Other

 

Cellphones
Free Phones

melykut.gportal.hu

 
AKTUÁLIS HÍREK

 Munkanélküliség

 

 

Mélykúton a munkaképes lakosságra vonatkoztatva 50-60 %-os a munkanélküliek aránya.

  

     

 
Hirdetés
 
Rádió+ TV magyarul

http://magyarportal.hu

Mulatós zene a következő helyeken :

Vasárnapi Vígadó Minden vasárnap este 7-től. Müsorvezetők:

Dukai István

Seffer Róbert

 

 Rádiólakodalom  Mindennap illetve élőben

minden szombaton

17 órától 20 óráig

Műsorvezető: Pálfi József

 Pacsirta Rádió Szaján

 

 

 
Mélykút a térképen
mijo's map homepage
 
Mélykút időjárása

 
Mélykútiak társalgója
Valamikor és jelenleg és Mélykúton élők társalgója nem Mélykútiaknak is.
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
google
 
Linktar

Powered by RankDirectory.org

 
Időjárás
15 napos idojárásjelentés
 
Melykut (english)

          LEGEND OF MELYKUT

The village Legend  that some forests in this area were. The forest deer, deer lived. The hunters followed up when the deer came out of today's village in the middle, where a deep well, water well  found. From well named after this place.

The foundation said shows that the center of the village found a water source, which was built in a bath.

 
Impresszum

Szerkeszti:Mikó József

 

József Mikó

Névjegy létrehozása

 
KÉMIA

Kémia

Reklámozd a saját oldaladat is

 
Mélykút-helytörténet

Mélykút

Reklámozd a saját oldaladat is

 
Webkamerák
 
Anekdoták a múltból

Szájkosár törvény

2010.02.23. 21:25, xyz
Megtörtént
Megtörtént. Mélységesen megalázott bennünket a magyar országgyűlés. Parlamenti képviselőink – a szocialista párt vezetésével, a Fidesz asszisztálásával - tegnap sárba tiporták emberi méltóságunkat, megkérdőjelezték kulturális identitásunkat, megfosztottak legfontosabb jogaink egyikétől, kiskorúnak, éretlennek, felelőtlennek minősítettek minket, s kirekesztettek bennünket a társadalomról folyó vitából.

Forrás::boldogokasajtkeszitok.blog.hu

2010. február 22-én fordulóponthoz érkezett az alig húsz éves magyar demokrácia, és végletesen rossz irányba kanyarodott. 2010. február 22-én elkezdődött a magyar demokrácia végjátéka. Országgyűlési képviselőink szűkkeblű pártérdekektől vezettetve véglegesen elárulták mindazt, amiért Európa legjobbjai évszázadokon át küzdöttek, ami a felvilágosodás kora óta Európát és az európaiságot jelenti. 2010. február 22-én véget ért egy évszázados álom: az emberi szabadságba és felelősségtudatba vetett hit kora. 2010. február 22-én új elnyomás, új középkor, új inkvizíció korszaka köszöntött Magyarországra.  
Vajon megállítható-e még ez az őrült ámokfutás, vagy végleg le kell mondanunk a gondolkodás, a véleményalkotás szabadságáról? Vajon van-e még józan polgári közélet Magyarországon, amelyre támaszkodva visszautasíthatjuk a gondolatbűn ötletét, amelynek bázisán megvédhetjük szabadságunkat, jogainkat, felnőtt létünket, emberi mivoltunkat, kulturális azonosságunkat? Vajon akad-e olyan fórum, vagy intézmény Magyarországon, amely kiáll a szabadság alapvető értékei mellett és a leghatározottabban visszautasítja a szólásszabadság korlátozását?
 
Akarom, hogy legyen! Azt akarom, hogy fékezzük meg az inkvizíció eszméjének visszatérését! Azt akarom, hogy ne legyenek boszorkányperek, holokauszttagadó-perek Magyarországon! Azt akarom, hogy találjuk meg egymást, mi, akik szabadon akarunk vitázni a társadalom egyes kérdéseiről, akik nem vagyunk hajlandók szájkosarat viselni, akik nem akarunk bekötött szemmel járni! Ezért született ez a bejegyzés.
 
Tudnod kell neked is, bármiképpen is vélekedj a holokausztról, hogy ez a törvény nem a zsidó áldozatokról szól. Ez a törvény vízválasztót jelent a szabad véleményalkotás és a dogmák feltétlen tisztelete között. El kell döntened, hogy hol állsz! Akarsz-e olyan országban élni, amelyben a hatalom szabja meg, miről és miképpen gondolkozhatsz, a miniszter dönti el, hogy mi helyes és mi helytelen, kormány határozza meg, hogyan élj, és mit kerülj? Ha ezt választod, egyszerű dolgod lesz. Világos szabályok szerint élhetsz. Lesz jó és rossz, és mindig lesz kiket felakasztani.
 
De vigyázz! Bármikor azok közé kerülhetsz, akiket meghurcolnak. Ma még csak azért, mert kételkedsz a holokausztban, holnap a kommunista áldozatok előtt kell majd tisztelegned, holnapután a párt vezető szerepét kell elismerned, és nincs olyan messze az idő, amikor életmódod mikéntjét is számon kérhetik rajtad. Vannak országok, ahol megkövezik a hűtlen asszonyt, ahol halálos bűn az istentagadás, ahol a burka viselése kötelező…
 
Remélem, te nem ilyen országban akarsz élni! De tudnod kell, hogy, ha elutasítod a hatalom gyámkodását, akkor tisztelned kell a másik embert, tolerálnod kell véleményét, el kell fogadnod másságát. És legfőképpen ki kell állnod mellette, ha szabadságát, felnőtt döntéseit, emberi méltóságát, kulturális identitását védi! Ki kell állnod mellette akkor is, ha egy szavával sem értesz egyet!  
 
Becsületes demokrata ugyanis mindig azokkal tart, akiket üldöznek. Azokkal, akiket azért üldöznek, mert az általános emberi értéknek elismert, legalapvetőbb európai eszmék hívei. Becsületes demokrata számára semmi nem kérdőjelezheti meg azok igazát, akik a szabad gondolat, a szabad lelkiismeret, a szabad véleménynyilvánítás oldalán állnak. A legfontosabb értékeink ezek, jelentőségük semmilyen módon nem kérdőjelezhető meg. Együtt képviselik az európai szabadságeszme sarokpilléreit. Nem lehet sem a vallás, sem a lelkiismeret, sem a szólás sem, az életmód megválasztásának szabadságát korlátozni. Semmilyen érv, semmilyen megfontolás alapján.
 
Becsületes demokrata ateista, ha vallásos dogmákat akarnak a társadalomra kényszeríteni, és hívő, ha a keresztényeket éri támadás. Becsületes demokrata zsidó, ha a zsidókat üldözik, és holokauszttagadó, amikor a holokauszt tagadását akarják tiltani.
 
Védd meg a szabadságunkat, védd meg az emberi méltóságunkat! Ne hagyd, hogy kiskorúnak minősítsenek, ne hagyd, hogy kirekesszenek a társadalmi vitából! Lépj föl te is a szájkosár-törvény ellen
Még nincs hozzászólás.
 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2010.05.10. 21:01
2010.04.11. 22:28
2010.04.05. 22:40
2010.04.05. 20:32
2010.04.05. 20:28
Friss hozzászólások
 
Pontos helyi idő
 
Látogatók
Indulás: 2004-04-28
 
Mélykút rövid története

 EREDETMONDA

A község eredetmondája szerint ezen a vidéken valamikor erdők voltak. Az erdőben szarvasok, őzek éltek. A vadászok amikor a szarvasok nyomát követték jutottak el a mai község közepére, ahol egy mély jó, vizű kútra bukkantak. Erről a kútról nevezték el ezt a helyet.

A mondának alapját igazolja, hogy a község központjában egy bővízű forrásra bukkantak, amelyre egy fürdőt építettek

 

 
Gazdarovat

TŐZSDEI HÍREK KLikk

AKG Pontozás

AKG Millárdok-

tól estek el a

xsaládi gazdaságok

 
Linkek

Mélykút információs és közösségi lapja

Mélykúti Gazdakör

Mélykút helyi rendeletek,civilszervezetek

Képeslap küldő

Mélykúti képeslapküldő

Önkormányzati tájékoztató-Mélykút

BÁCSKA- ma

 

 
Szótárak
Online Reference
Dictionary, Encyclopedia & more
Word:
Look in: Dictionary & thesaurus
Medical Dictionary
Legal Dictionary
Financial Dictionary
Acronyms
Idioms
Encyclopedia
Wikipedia
Periodicals
Literature
Other languages:
by:
 
Add a startlaphoz
Add a Startlaphoz
 
google amalytics
 
Értékelés
Lezárt szavazások
 
Elegendő információt talál ezen az oldalon?
Lezárt szavazások
 

MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Ann&#224;cska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj